3 MODURI DE JOACA.
AVENTURI FARA SFARSIT.

SKYLANDERS SPYRO‘S ADVENTURE

BRING THE SKYLANDERS TO LIFE!™

Skylanders sunt figurine speciale ce prind viata! Secretul se afla in Portalul Puterii. Aseaza figurina pe portal si BOOM! ei prind viata in jocul video. Exista peste 30 de modele Skylanders - fiecare cu puteri speciale.
Portalul Puterii este inclus in pachetul Starter Pack.

COMANDA PACHETUL STARTER PACK

JOACA-TE CU PRIETENII
PE ORICE CONSOLA

Nu conteaza ce tip de consola au prietenii tai - Skylander sunt compatibili si functioneaza pe majoritatea consolelor. Chiar daca tu ai PlayStation 3 iar prietenul tau are Xbox 360, poti merge la el cu figurina ta si o poti aseza pe portalul sau astfel incat sa aduci personajul tau in jocul lui pentru a juca impreuna!


LUPTA CU
PRIETENII

Alege o Arena de Lupta si lupta impotriva unui prieten pentru a afla cine este cel mai bun. Vei gasi diverse moduri de joc si harti continand obstacole, pericole si power-ups pentru infruntarea suprema. Lupta pana la capat!

DESCOPERA MAI
MULTE AVENTURI SI MINI-JOCURI

Exista o multime de provocari si mini-jocuri pe tot taramul Skylands. Foloseste turele pentru a indeparta inamicii si rezolva diverse puzzle-uri pentru a descoperi zone secrete si a castiga super recompense.

EXTINDE-TI
AVENTURA

Cumpara-ti un Pachet de aventuri. Fiecare set contine o figurina exclusiva Skylanders, o figurina Location si 2 figurine Magical Power. Aseaza figurina Location pe Portalul Puterii pentru a explora lumi exclusive si a te imbarca in noi aventuri!SKYLANDERS UNIVERSE


CREAZA-TI PROPRIUL TARAM SKYLAND!

Aventurile de pe consola ta continua online! Acum poti prelua controlul propriului tau taram Skylands si il poti explora alaturi de prieteni. In Skylanders Universe, distractia nu se termina niciodata! Dar ai grija. Raul pandeste in apropierea taramului Skylands si poate ataca in orice moment. Aduna-ti prietenii si lupta impotriva inamicilor!

Joaca Skylanders Universe

SKYLANDERS CLOUD PATROL


RIDICATE IN VAZDUH, DOBOARA INAMICII!

Alatura-te lui Trigger Happy si celorlalti Skylanders in lupta impotriva maleficilor troli! Incarca-ti personajul favorit si decoleaza la bordul navei de atac. Asigura-te ca trolii vor ajunge acolo unde merita!

COMANDA ACUM PENTRU IPAD, IPHONE SAU IPOD TOUCH